ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

PETRA

Είδος υλικού :

Το Vivaldi Petra είναι μείγμα παλιωμένου ασβέστη και λεπτών μαρμαρόσκονων , για μέσα και έξω, για να αναδημιουργήσει τις προτάσεις της πέτρας  στη διακόσμηση. Χάρη στα ειδικά εργαλεία που ανακατασκευάστηκαν με βάση τα παλιά Βενετσιάνικα από τη La Calce Del Brenta, μπορούν να επιτευχθούν έξι διαφορετικά effect επιφανείας υλικού ενώ η φόρμα που θα δώσουμε σε αυτό μέσω των γραμμώσεων, θα χαρακτηρίσει μοναδικά το αποτέλεσμα δίνοντας το προσωπικό μας στυλ.

 

Συσκευασία :

Διατίθεται σε κάδους των 24 kg.

 

Αποχρώσεις :

Το Vivaldi Petra είναι λευκό αλλά χρωματίζεται μέσω της πατίνας σε όλες τις αποχρώσεις που παρουσιάζονται στο χρωματολόγιο Vivaldi Armonie Di Colore .

 

Εφαρμογή :

Πριν την εφαρμογή σιγουρευτείτε ότι τα υπόβαθρα είναι στεγνά, καθαρά και απαλλαγμένα από όλα τα ξεφλουδισμένα και σαθρά μέρη. Κατόπιν συνεχίστε ως ακολούθως:

-           Σε νέο σοβά το Vivaldi Petra μπορεί να περαστεί κατ’ ευθείαν

-           Σε γυψοσανίδα, σε  προηγουμένως βαμμένες επιφάνειες και σε ανομοιόμορφους τοίχους, εφαρμόστε ένα στρώμα Siloxane αστάρι πριν το Vivaldi Petra.

Περιμένετε έως ότου στεγνώσει εντελώς το αστάρι πριν εφαρμόσετε το Vivaldi Petra χρησιμοποιώντας ατσάλινη σπάτουλα. Τελειώστε την εφαρμογή της πρώτης στρώσης ομοιόμορφα αλλά χωρίς να λειαίνετε την επιφάνεια.

Σημαδέψτε τα κύρια σημεία που αφορούν τα διάφορα μέρη του σχεδίου που θα ακολουθηθεί, πάνω στο πρώτο στεγνό στρώμα του Vivaldi Petra. Συνεχίστε με τη προβολή μέσω του Laser των γραμμών που επιθυμείτε ξεκινώντας από τα σημεία που σημαδέψατε. Ακολουθήστε με τη χαρτοταινία τις ακτίνες του Laser κατ’ ευθείαν χωρίς να μαρκάρετε την επιφάνεια, ολοκληρώστε τις λεπτομέρειες του σχεδίου και κόψτε τη όπου χρειάζεται με ένα κόφτη.

Περάστε το δεύτερο στρώμα του Vivaldi Petra όταν το προηγούμενο έχει στεγνώσει εντελώς. Συνεχίστε με το κατάλληλο εργαλείο και τον τρόπο ανάλογα με το τελικό effect που επιθυμείτε να δώσετε ανάμεσα στα travertino (με fero quadro) , anticato (με fero tondo), rigato (με fero a cape), fiammato (με fero lisso), rullato (με rugolo de pee) και bocciardato (με rugolo de spugna).

Πριν το υλικό στεγνώσει εντελώς περάστε πάλι απαλά πάνω από την επιφάνεια με μια ατσάλινη σπάτουλα ώστε ανάλογα με το effect να την εξομαλύνετε ελαφρά ή να δημιουργήσετε επίπεδα τμήματα.

Όταν το Vivaldi Petra έχει στεγνώσει εντελώς, περάστε με μια βούρτσα το επιθυμητό χρώμα της πατίνας  και αφαιρέστε τα περισσεύματα με ένα καθαρό σφουγγάρι.

Η αντίθεση στο χρώμα μεταξύ των και επίπεδων και τραχιών ή ανάγλυφων μερών θα ενισχύσει το effect.

Καλυπτικότητα :

Το Vivaldi Petra καταναλώνει περίπου 1,5 kg/m²

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

Home ] Up ]