ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

STUCKY

Είδος υλικού :

Το Vivaldi Stucky είναι ορυκτό stucco με γυαλιστερό effect  που αποτελείται από  ασβέστη παλιωμένο για μήνες και μήνες και επιλεγμένες μαρμαρόσκονες .

 

Συσκευασία :

Διατίθεται σε κάδους των 2.7 kg , 8 kg και 24 kg στους οποίους ένα βάζο 150 gr Vivaldi Contrappunti μπορεί να προστεθεί κάθε 8 kg όταν επιθυμούμε ένα πιο καυστικό effect με στίγματα.

 

Αποχρώσεις :

Τα Vivaldi Stucky μπορούν να πάρουν όλες τις αποχρώσεις που παρουσιάζονται στο χρωματολόγιο Vivaldi Armonie Di Colore .

Μπορούν επίσης να εφαρμοστούν στους εξωτερικούς τοίχους αρκεί η συγκεκριμένη απόχρωση να συνοδεύεται από το διακριτικό με τον ήλιο στο χρωματολόγιο .

 

Εφαρμογή :

Πριν την εφαρμογή σιγουρευτείτε ότι τα υπόβαθρα είναι στεγνά, καθαρά και απαλλαγμένα από όλα τα ξεφλουδισμένα και σαθρά μέρη. Κατόπιν συνεχίστε ως ακολούθως:

-           Σε απλό σοβά και σε  προηγουμένως βαμμένες επιφάνειες εφαρμόστε ένα χέρι  Vivaldi Accordi χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο κουρεμένο.

-           Σε γυψοσανίδα περάστε το κατάλληλο αστάρι  για να μειώσει την απορρόφηση και αφού στεγνώσει εντελώς, εφαρμόστε Vivaldi Accordi.

-           Σε άγριες επιφάνειες εξομαλύνετε την επιφάνεια περνώντας ένα χέρι  Vivapiu Rasante Minerale (σοβάς εξομάλυνσης βάσης ασβέστη) και έπειτα εφαρμόστε ένα χέρι Vivaldi Accordi.

Το Vivaldi Accordi είναι ένα αστάρι βάσης  siloxane που διακρίνεται από την αξιοπρόσεκτη δύναμη σταθεροποίησης και την υψηλή ικανότητα προσκόλλησης και διαπνοής. Το Vivaldi Accordi αποτρέπει την ορυκτή φύση των φινιρισμάτων Vivaldi από το να εκτίθεται λόγω διαφορών στην απορρόφηση και την τραχύτητα του υποβάθρου, που διαφορετικά θα μπορούσε να δημιουργήσει τονικές διαφορές .

Περιμένετε έως ότου στεγνώσει εντελώς το Vivaldi Accordi πριν εφαρμόσετε το Vivaldi Stucky. Το Vivaldi Stucky εφαρμόζεται σε δύο ή περισσότερα χέρια χρησιμοποιώντας ατσάλινη σπάτουλα. Οι ειδικοί τεχνίτες μπορούν να κάνουν, φρέσκο στο φρέσκο εφαρμογές περνώντας ένα νέο χέρι πάνω από ένα προηγούμενο που δεν έχει ακόμα στεγνώσει απολύτως .

Το τελικό χέρι μπορεί να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας μικρή σπάτουλα προκειμένου να ενισχυθεί το τελικό effect.

Η στίλβωση εκτελείται μόνο στο τελικό χέρι πριν στεγνώσει εντελώς, κάνοντας επαναληπτικά περάσματα με την σπάτουλα που χρησιμοποιήθηκε για την εφαρμογή.

Προκειμένου να αυξηθεί η γυαλάδα του Vivaldi Stucky περάστε το τελικό χέρι με Vivaldi Lixia, ένα έτοιμο προς χρήση υλικό που αποτελείται από ένα μίγμα από πολύτιμα κεριά και σαπούνια.

Χρησιμοποιώντας ένα μαλακό ύφασμα εφαρμόστε ένα ομοιόμορφο λεπτό στρώμα Lixia πάνω από ένα απολύτως στεγνό χέρι Vivaldi Stucky και έπειτα γυαλίστε με ένα καθαρό ύφασμα.

 

Καλυπτικότητα :

Το Vivaldi Stucky καταναλώνει περίπου 0,6 - 0,8 kg/m²

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

Home ] Up ]