Βιολογικό Οικολογικό Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ Anthyllis

 

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ με phytocomplex από κόκκινα σταφύλια.

Το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ Anthyllis με phytocomplex από κόκκινα σταφύλια, χάρη σε ένα ισορροπημένο μείγμα από τασιενεργά φυτών, είναι ιδιαίτερα απαλό ενώ σέβεται απόλυτα το υδρο-λιπιδικό φιλμ του δέρματος, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου.
Χωρίς σκληρά καθαριστικά, το γαλάκτωμα αυτό αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη σεβόμενο την ακεραιότητα του δέρματος.
Περιέχει βιολογικό εκχύλισμα από τις φλούδες φρέσκων κόκκινων σταφυλιών που επελέγησαν μεταξύ των πλουσιοτέρων σε βιοφαινόλες από τη πιστοποιημένη βιολογική γεωργία.  Το εκχύλισμα που παράγεται με την υποστήριξη του εργαστηρίου
Phenbiox του Πανεπιστημίου της Μπολόνια,, είναι πλούσιο σε προανθοκυανιδίνες, πολυφαινόλες, κατεχίνες και γαλλικό, που έχουν ένα υψηλό αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα (προστασία κατά του οξειδωτικού στρες) και είναι γνωστά στην βιβλιογραφία για τις θετικές ιδιότητες και αντι-φλεγμονώδεις επιδράσεις επί της μικροκυκλοφορίας καθώς και για την προστασία από την UV ακτινοβολία.

Άλλα συστατικά του προϊόντος, επιτρέπουν την ενυδάτωση και την αποκατάσταση της ποιότητας της επιδερμίδας.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ρίξτε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος σε μια δισκέτα βαμβακιού. Κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα και αφαιρέστε το προϊόν. Δεν απαιτεί τη χρήση τονωτικού και εξάγεται εύκολα με ζεστό νερό. Μετά τον καθαρισμό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατικό γαλάκτωμα χάρη στην ελάχιστη συγκέντρωση των τασιενεργών που περιέχει.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ


Είναι πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό βιολογικό καλλυντικό" - Πιστοποιητικό Αρ. 112 BC 042.

Επίσης, είναι σύμφωνο με το Διεθνές Πρότυπο "Διακοπή Δοκιμών Σε Ζώα" που ελέγχεται από την ICEA για LAV Ν. 032.

Η συνολική αντιοξειδωτική δύναμη τόσο της λειτουργικής αρχής της φόρμουλας όσο και κάθε τελικού προϊόντος έχει ελεγχθεί και επαληθευθεί στα εργαστήρια Phenbiox του Πανεπιστημίου της Μπολόνια.
Δεν περιέχει διαλύτες πετροχημικών
Δερματολογικά ελεγμένο
Σχεδιασμένο για να μειώσει τον κίνδυνο αλλεργιών:
περιέχει αρώματα φτιαγμένα με φυσικά αιθέρια έλαια χωρίς αλλεργιογόνα
ελεγμένο για τη περιεκτικότητα σε νικέλιο, χρώμιο και κοβάλτιο
διατηρείται μόνο με φυσικά πανομοιότυπα συστατικά


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Νερό, Γλυκερίνη, Λαυρύλιο PCA, Στεαρυλογαλακτυλικό Νάτριο, Υδρολυμένο  Γκρέιπ Φρουτ*, Στεατυλική Αλκοόλη, Χυμός Φύλλων Αλόης Barbadensis*, Εκχύλισμα Φύλλων Vitis Vinifera*, Εκχύλισμα Καρπού Vitis Vinifera*, Μεθυλοκοκοϋλοταυρικό νάτριο, Μυριστοϋλ Σαρκοσινικό Νάτριο, Γλυκονολακτόνη, Κετεαρυλική Αλκοόλη, Σορβικό Κάλιο, Κόμμι Ξανθάνης, Βενζοϊκό Νάτριο, Άρωμα**, Χλωριούχο Νάτριο, Υδροξείδιο Του Νατρίου.


* Από τη βιολογική γεωργία
** Βασισμένο σε φυσικά αιθέρια έλαια πιστοποιημένα από Ecocert, χωρίς αλλεργιογόνα.

 

 

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας