ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ

 

Βιολογική Οικολογική Ενυδατική Κρέμα Μωρού Baby Anthyllis

 

Η βιολογική βρεφική ενυδατική κρέμα Baby Anthyllis με Aloe Vera και Chondrus Crispus παρέχει πλήρη ενυδάτωση σε ευαίσθητες, κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ


Καλλυντικό προϊόν για την αντιμετώπιση του δέρματος με ατοπική τάση (για βρέφη, παιδιά και ενήλικες).

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ


Η βιολογική βρεφική ενυδατική κρέμα Baby Anthyllis είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ενυδατώνει και να ανακουφίζει το ευαίσθητο δέρμα.
Η παρουσία της Aloe Vera δίνει στη κρέμα τις καταπραϋντικές της ιδιότητες
Το εκχύλισμα από Θαλάσσια Φύκια επιτρέπει στο ευαίσθητο δέρμα να ξαναβρεί την απαλότητα και την ευεξία.
Απαλύνει τους ερεθισμούς του δέρματος, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο φαγούρα και αίσθημα ανησυχίας.
Συμβάλλει στην αύξηση της αντίστασης του δέρματος κατά των εξωτερικών ερεθιστικών παραγόντων.
Η κρεμώδης υφή της δίνει μια άμεση ευεξία στο δέρμα. Το αίσθημα δυσφορίας εξαφανίζεται, το δέρμα ενυδατώνεται και προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δεν φράζει τους πόρους
Ελαχιστοποιεί το κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ


Είναι πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό βιολογικό καλλυντικό" - Πιστοποιητικό Αρ. 112 BC 032 και έχει καταχωρηθεί από την Vegan Society UK.

Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα για τη περιεκτικότητα σε νικέλιο, χρώμιο και κοβάλτιο με παρουσία μικρότερη από 0.00004%.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ


Μπορεί να απλωθεί εύκολα χάρη στη ρευστή υφή της (κατά μέσο όρο δύο φορές την ημέρα) στις περιοχές του σώματος που δεν παρουσιάζουν καμία αλλοίωση. Μετά τον καθαρισμό με πολύ απαλά προϊόντα υγιεινής, κατά προτίμηση χωρίς σαπούνι, εφαρμόστε τη βιολογική βρεφική ενυδατική κρέμα Baby Anthyllis σε περιοχές του σώματος με ελαφρύ μασάζ στο δέρμα.

 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Νερό, Έλαιο Γλυκίνης Soja*, Γλυκερίνη, Γλυκερύλιο Στεατικό, Κετεαρυλική Αλκοόλη, Στεαρόυλο Γαλακτυλικού Νατρίου, Στεατυλική Αλκοόλη, Γλυκονολακτόνη, Εκχύλισμα Φύλλων Aloe Barbadensis*, Chondrus Crispus Σκόνη, Γλυκόζη, Τοκοφερόλη, Κόμμι Ξανθάνης, Βενζοϊκό Νάτριο, Άρωμα, Υδροξείδιο Νατρίου.

* Από την βιολογική γεωργία

 

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

Home ] Up ]