ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΑΣ

 

Βιολογική Οικολογική Κρέμα Αλλαγής Πάνας Μωρού Baby Anthyllis

 

Η βιολογική βρεφική κρέμα αλλαγής πάνας Baby Anthyllis περιέχει βούτυρο καριτέ και άμυλο ρυζιού για τη πρόληψη των ερεθισμών στις γλουτιαίες περιοχές των βρεφών.

 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Κρέμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπίδια, απλώνεται και αφαιρείται εύκολα, με υψηλή καλυπτικότητα και προστασία. Προστατεύει και διατηρεί την ακεραιότητα του ευαίσθητου δέρματος των παιδιών, ιδιαίτερα των γλουτιαίων και των γεννητικών περιοχών.

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Η βιολογική βρεφική κρέμα αλλαγής πάνας Baby Anthyllis σχεδιάστηκε ειδικά για την πρόληψη της εμφάνισης των ερεθισμών στις γλουτιαίες περιοχές του μωρού σας, απομονώνοντας το δέρμα από όλες τις ακαθαρσίες.
Είναι πλούσια σε έλαια
Eudermic, με καταπραϋντικές ιδιότητες.
Το οξείδιο του ψευδαργύρου που περιέχει, ευνοεί την αποκατάσταση των ερεθισμένων περιοχών. Επίσης, αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων, προστατεύοντας το δέρμα από την επαφή με τα ούρα και τα κόπρανα.
Περιέχει βούτυρο Καριτέ που καταπραΰνει το δέρμα και τα αισθήματα δυσφορίας.
Η γλυκερίνη του προϊόντος παράγει μια ενυδατική δράση.
Εμπλουτισμένη με συστατικά, που έχουν επιλεγεί για την ακραία απαλότητα και τέλεια καλλυντική  λειτουργία τους
Ενδείκνυται ακόμα και για τα πιο ευάλωτα δέρματα, ακόμη και με ατοπική τάση.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό βιολογικό καλλυντικό" - Πιστοποιητικό Αρ. 112 BC 031 και έχει καταχωρηθεί από την Vegan Society UK.

Το προϊόν έχει υποβληθεί σε αυστηρές αξιολογήσεις και χαρακτηρίζεται από μία υψηλή ανεκτικότητα. Έχει επεξεργασμένη φόρμουλα για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων από αλλεργικές αντιδράσεις.
Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα για τη περιεκτικότητα σε νικέλιο, χρώμιο και κοβάλτιο με παρουσία μικρότερη από 0.00004%.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε τη βιολογική βρεφική κρέμα Baby Anthyllis σε ένα παχύ στρώμα, στο απόλυτα καθαρό και στεγνό δέρμα, με ένα πολύ ελαφρύ και απαλό μασάζ μετά από κάθε αλλαγή πάνας και ιδιαίτερα πριν βάλετε το μωρό σας να κοιμηθεί.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Νερό, Οξείδιο Ψευδαργύρου, Ταλκ, Γλυκερίνη, Έλαιο Γλυκίνης Soja*, Διοξείδιο Τιτανίου, Βούτυρο Καριτέ Butyrospermum*, Στεαρόυλο Γαλακτυλικού Νατρίου, Κετεαρυλική Αλκοόλη, Στεατυλική Αλκοόλη, Άμυλο Oryza Sativa, Πανθενόλη, Γλυκονολακτόνη, Βισαβολόλη, Τοκοφερόλη, Βενζοϊκό Νάτριο, Κόμμι Ξανθάνης, Άρωμα, Φυτικό Οξύ.

* Από την βιολογική γεωργία

 

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

Home ] Up ]