ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ 50SPF

 

Βιολογική Οικολογική Αντηλιακή Κρέμα 50 SPF Anthyllis

 

Ανθεκτική στο νερό αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος με υψηλό δείκτη προστασίας, ιδανική για μωρά, νεογέννητα βρέφη, για ευαίσθητο ή ανοιχτόχρωμο δέρμα και για τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο. Δρα αποτελεσματικά προστατεύοντας από τις ακτίνες UVA και UVB. Ενυδατώνει και προστατεύει αποτελεσματικά από τα εγκαύματα και τη πρόωρη γήρανση του δέρματος προσφέροντας ταυτόχρονα ένα χρυσό και ομοιόμορφο μαύρισμα. Δεν περιέχει νανοϋλικά και χημικά φίλτρα.


Με αυτό το αντηλιακό μπορείτε να προστατεύσετε το δέρμα σας και ταυτόχρονα να προφυλάξετε τη θάλασσα: τα χημικά φίλτρα για τον ήλιο που χρησιμοποιούνται συνήθως σε αντηλιακές κρέμες μεγάλης κατανάλωσης, εκτός από την υπερθέρμανση του δέρματος που προκαλούν, είναι ιδιαίτερα τοξικά για το οικοσύστημα των θαλάσσιων οργανισμών όπως τα ψάρια, τα οστρακοειδή και τα κοράλλια.


 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Περιέχει βιολογικό έλαιο Buriti, πλούσιο σε βιταμίνη Α και καροτενοειδή, τα οποία δίνουν στο προϊόν το φυσικό φιλντισένιο χρώμα. Η απουσία χημικών φίλτρων, νανοϋλικών, αρωμάτων και συντηρητικών καθιστά το προϊόν ασφαλές και κατάλληλο και για τα πιο ευαίσθητα και ευπαθή δέρματα όπως του μωρού.

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό βιολογικό καλλυντικό" - Πιστοποιητικό Αρ. 112 BC 125.

Επίσης, καταχωρήθηκε στη Vegan Society UK


Ανεκτικότητα του δέρματος :
§ Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα.
§ Φυσικά φίλτρα 100%
§ Δεν περιέχει Νανοϋλικά, Χημικά Φίλτρα, Συντηρητικά, Αιθυλική Αλκοόλη, Parabens, Φαινοξυαιθανόλη, Φορμαλδεΰδη και απελευθερωτικό Φορμαλδεΰδης, Σιλικόνες και Παραφίνη.
§ Νικέλιο, Χρώμιο και Κοβάλτιο < 1 ppm
 

 

 

ΜΕΛΕΤΗ ΟΙΚΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ
Τα αντηλιακά Anthyllis, εκτός από την πιστοποίηση ICEA ως "Οικολογικό βιολογικό καλλυντικό", έχουν υποστεί προχωρημένη μελέτη οικοσυμβατότητας στο θαλάσσιο περιβάλλον.


Το πρωτόκολλο EcolCare, που έχει αναπτυχθεί και υλοποιηθεί από την Ecoreach srl του Università Politecnica 
delle Marche (www.ecoreach.it), πιστοποιεί τη συμβατότητα των αντηλιακών με το θαλάσσιο περιβάλλον.


Αυτή η κρέμα έχει λάβει το υψηλότερο επίπεδο οικοσυμβατότητας

Α+++,  Απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον:

Το προϊόν δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στους θαλάσσιους οργανισμούς

 

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Απλώστε τη κρέμα στο δέρμα πριν από την έκθεση στον ήλιο και ανανεώστε την εφαρμογή μετά από κάθε μπάνιο και πιο συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μην ψεκάζετε το προϊόν απευθείας στο πρόσωπο και αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Κοκο-Καπρυλικό, Διοξείδιο του Τιτανίου, Οξείδιο του Ψευδαργύρου, Τριγλυκερίδιο Καπρυλικού / Καπρικού, Πολυγλυκερύλιο-2 Διπολυδροξυστεαρικό, Στεατικό Οξύ, Πολυυδροξυστεατικό Οξύ, Ενυδατωμένο Πυρίτιο, Υδρογονωμένο Φυτικό Έλαιο, Αλουμίνιο, Φρουτώδες Έλαιο Μαυρίτια Flexuosa*, Πολυγλυκερύλιο-3 Διισοστεατικό, Διβενεστέρα Γλυκερυλίου, Τοκοφερόλη, Βεχενικό Γλυκερύλιο, Τριβεχενίνη.

 
* Από την Βιολογική Γεωργία

 

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

Home ] Up ]