ΜΟΥΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

 

Ekos Οικολογική Καθαριστική Μους Μπάνιου

 

Είναι ένα προϊόν σε εύχρηστη μορφή μους για τον καθημερινό καθαρισμό του μπάνιου. Με ένα απλό σκούπισμα θα αφαιρέσει βρωμιά, υπολείμματα σαπουνιού ή οδοντόκρεμας κλπ. ενώ ταυτόχρονα θα χαρίσει λάμψη σε όλες τις επιφάνειες.
Αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο μέντας και τσαγιού.

Πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό".
 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ιδανικό για τουαλέτες, είδη υγιεινής, πλακάκια και ανοξείδωτα. Διαμορφώνεται με επιφανειοδραστικές ουσίες που λαμβάνονται από φυτικές πρώτες ύλες ανανεώσιμων πηγών, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του περιβάλλοντος και η προστασία της υγείας των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το προϊόν. Η μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου υπολογίστηκε με τη μέθοδο του κριτικού όγκου αραίωσης, ο οποίος λαμβάνει υπόψη τη βιοδιασπασιμότητα και την τοξικότητα της σύνθεσης στα φυσικά συστήματα ύδατος. Το προϊόν δεν περιέχει συνθετικά αρώματα, βαφές, SLES και ουσίες ζωικής προέλευσης.
 
Τιμές νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου <0,00004%.

 


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Ο τύπος δεν περιέχει EDTA, χλωριούχο ισοθειαζολινόνη, συνθετικά αρώματα, SLES και ουσίες ζωικής προέλευσης
.
 

Η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων:
· Υδατική τοξικότητα (μακροπρόθεσμες επιδράσεις στους υδρόβιους οργανισμούς),

· Γρήγορη βιοαποδομησιμότητα (αερόβια βιοαποδομησιμότητα),

· Η μακροχρόνια βιοαποδομησιμότητα (αναερόβια βιοαποδομησιμότητα), υπολογίστηκε με τη μέθοδο του κριτικού όγκου αραίωσης (VCDTOX) σύμφωνα με τη μέθοδο Ecolabel (DC 2003/200 / CE).

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το προϊόν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές της ICEA όσον αφορά τα οικολογικά απορρυπαντικά, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.icea.info.
Η σύνθεσή του, η συσκευασία, η βιοαποικοδομησιμότητα και η σήμανση, υποβάλλονται σε ετήσιους ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Δεοντολογίας και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης (ICEA).

Οικολογικά απορρυπαντικά - ICEA Πιστοποιητικό Αρ. 001 EC 068

Έχει καταχωρηθεί από την Vegan Society UK

 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua (νερό), Κιτρικό Οξύ, Καπρυλυλ / Καπρυλ Γλυκοσίδιο, Κιτρικό Νάτριο, Αλκυλ Θειικό Νάτριο C8-C10, 'Ελαιο Βοτάνων Mentha Arvensis, Έλαιο Φυλλιδίων Melaleuca Alternifolia (Τσαγιού).
 
Χημική σύνθεση (Καν. 648/2004)
Λιγότερο από 5%: ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες.
Άλλα συστατικά:
Αρώματα (Λάδι Βοτάνων Mentha Arvensis, Έλαιο Φύλλων Alternifolia Μelaleuca).
 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Χρησιμοποιήστε το προϊόν για καθημερινό καθαρισμό επιφανειών μπάνιου. Ψεκάστε τις επιφάνειες και αφήστε το να δράσει για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το προϊόν με ένα υγρό σφουγγάρι ή ένα υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε απευθείας σε μάρμαρο, τερακότα ή φυσικές πέτρες. Ιδανικό για επιφάνειες με πλακάκια, τουαλέτες, ανοξείδωτα υλικά.

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Φιάλη spray 750 ml

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

Home ] Up ]