ΚΑΘ. ΛΕΚΕΔΩΝ

 

Ekos Οικολογικό Αφαιρετικό Λεκέδων Πρόπλυσης με Ενεργό Οξυγόνο

 

Πολύ ισχυρό καθαριστικό λεκέδων με ενεργό οξυγόνο για ρούχα πριν το πλύσιμο. Είναι αποτελεσματικό ακόμα και στους πιο δύσκολους και επίμονους λεκέδες σε χρωματιστά ή λευκά.

Αρωματισμένο με αιθέρια έλαια μέντας και ευκαλύπτου.


Πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό".
 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαμορφωμένο με επιφανειοδραστικά από φυτικές πρώτες ύλες που λαμβάνονται από ανανεώσιμες πηγές προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του περιβάλλοντος και η υγεία των ατόμων που το χρησιμοποιούν

Η μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου υπολογίστηκε με τη μέθοδο του κριτικού όγκου αραίωσης, ο οποίος λαμβάνει υπόψη τη βιοδιασπασιμότητα και την τοξικότητα της σύνθεσης στα φυσικά συστήματα ύδατος. Το προϊόν δεν περιέχει συνθετικά αρώματα, βαφές, SLES και ουσίες ζωικής προέλευσης.
 
Τιμές νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου <0,00004 %.

96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

 


 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το προϊόν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές της ICEA όσον αφορά τα οικολογικά απορρυπαντικά, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.icea.info.
Η σύνθεσή του, η συσκευασία, η βιοαποικοδομησιμότητα και η σήμανση, υποβάλλονται σε ετήσιους ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Δεοντολογίας και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης (ICEA).

Οικολογικά απορρυπαντικά - ICEA Πιστοποιητικό Αρ. 001 EC 084

Έχει καταχωρηθεί από την Vegan Society UK

 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua (νερό), Υπεροξείδιο του Υδρογόνου, Θειικό Νάτριο Κοκεθικό, Χυμός Αλόης Barbadensis*, Λιπαρό Αλκοόλ C10-C16 8 OE / PO, Ετιδρονάτη Νατρίου, Γαλακτικό οξύ, λαιο φύλλων Mentha Arvensis*, Έλαιο φύλλων Ευκαλύπτου Globulus*.

* Από τη βιολογική γεωργία

 

Χημική σύνθεση (Καν. 648/2004)
Λιγότερο από 5%:
Φωσφονικά, Ανιονικά Τασιενεργά, μη Ιονικά Τασιενεργά, με βάση Οξυγόνο Λευκαντικά.
Άλλα συστατικά:
Αρώματα (Έλαιο φύλλων Mentha Arvensis, Έλαιο φύλλων Eucalyptus Globulus).
 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ψεκάστε απευθείας στους λεκέδες και αφήστε το να δράσει για πέντε λεπτά το πολύ. Συνεχίστε με το πλύσιμο. Μην αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει στα υφάσματα.

Για ευαίσθητα ρούχα, δοκιμάστε το προϊόν σε μια κρυφή περιοχή του υφάσματος

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Φιάλη spray 500 ml

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

Home ] Up ]