ΠΑΠΙ WC

 

Ekos Οικολογικό Παπί Τουαλέτας

 

Το οικολογικό υγρό τουαλέτας Ekos, με αιθέρια έλαια μέντας και ευκαλύπτου, καθαρίζει σε βάθος χωρίς επιβλαβείς χημικές οσμές, απολυμαίνει, απομακρύνει τα άλατα & το πουρί και αρωματίζει ευχάριστα από 100% φυτικά συστατικά.


Πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό".
 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαμορφώνεται με επιφανειοδραστικές ουσίες που λαμβάνονται από φυτικές πρώτες ύλες ανανεώσιμων πηγών, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του περιβάλλοντος και η προστασία της υγείας των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το προϊόν. Η μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου υπολογίστηκε με τη μέθοδο του κριτικού όγκου αραίωσης, ο οποίος λαμβάνει υπόψη τη βιοδιασπασιμότητα και την τοξικότητα της σύνθεσης στα φυσικά συστήματα ύδατος. Το προϊόν δεν περιέχει συνθετικά αρώματα, βαφές, SLES και ουσίες ζωικής προέλευσης.
 
Τιμές νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου <0,00004%.

 


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Ο τύπος δεν περιέχει EDTA, χλωριούχο ισοθειαζολινόνη, συνθετικά αρώματα, SLES και ουσίες ζωικής προέλευσης
.
 

Η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων:
· Υδατική τοξικότητα (μακροπρόθεσμες επιδράσεις στους υδρόβιους οργανισμούς),

· Γρήγορη βιοαποδομησιμότητα (αερόβια βιοαποδομησιμότητα),

· Η μακροχρόνια βιοαποδομησιμότητα (αναερόβια βιοαποδομησιμότητα), υπολογίστηκε με τη μέθοδο του κριτικού όγκου αραίωσης (VCDTOX) σύμφωνα με τη μέθοδο Ecolabel (DC 2003/200 / CE).

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το προϊόν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές της ICEA όσον αφορά τα οικολογικά απορρυπαντικά, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.icea.info.
Η σύνθεσή του, η συσκευασία, η βιοαποικοδομησιμότητα και η σήμανση, υποβάλλονται σε ετήσιους ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Δεοντολογίας και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης (ICEA).

Οικολογικά απορρυπαντικά - ICEA Πιστοποιητικό Αρ. 001 EC 069

Έχει καταχωρηθεί από την Vegan Society UK

 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua (νερό), Κιτρικό Οξύ, Καπρυλυλ / Καπρυλ Γλυκοσίδιο, Γλυκερίνη, Κιτρικό Νάτριο, Γαλακτικό Οξύ, Κόμμι Ξανθάνης, Έλαιο Pinus Sylvestris, 'Ελαιο Φυλλώματος Mentha Arvensis, Έλαιο Φύλλων Ευκάλυπτου Globulus, Λιμονένιο.
 
Χημική σύνθεση (Καν. 648/2004)
Λιγότερο από 5%: Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες.
Άλλα συστατικά:
Αρώματα (Φυτικό Έλαιο Mentha Arvensis, Έλαιο Φύλλων Ευκάλυπτου Globulus), Λιμονένιο.
 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε το προϊόν κάτω από το χείλος της τουαλέτας. Αφήστε το να ενεργήσει για τουλάχιστον 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύντε.

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Φιάλη 500 ml

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

Home ] Up ]