ΑΠΟΛΥΜ.ΨΥΓΕΙΟΥ

 

Ekos Οικολογικό Απολυμαντικό Ψυγείου

 

Ειδικό απορρυπαντικό για την απολύμανση του ψυγείου με άρωμα από οργανικό αιθέριο έλαιο μέντας και ευκάλυπτο.
Πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό".
 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ειδικό απορρυπαντικό για την απολύμανση και το καθαρισμό του ψυγείου διαμορφώνεται με επιφανειοδραστικές ουσίες που λαμβάνονται από φυτικές πρώτες ύλες, που εξάγονται από ανανεώσιμες πηγές, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η περιβαλλοντική συντήρηση και η προστασία της υγείας των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το προϊόν.

Τιμές νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου <0,4 ppm.

 


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Ο τύπος δεν περιέχει EDTA, συνθετικά αρώματα, χρωστικές, SLES, χλωριούχο ισοθειαζολινόνη και ουσίες ζωικής προέλευσης.
 

Η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων:
· Υδατική τοξικότητα (μακροπρόθεσμες επιδράσεις στους υδρόβιους οργανισμούς),

· Γρήγορη βιοαποδομησιμότητα (αερόβια βιοαποδομησιμότητα),

· Η μακροχρόνια βιοαποδομησιμότητα (αναερόβια βιοαποδομησιμότητα), υπολογίστηκε με τη μέθοδο του κριτικού όγκου αραίωσης (VCDTOX) σύμφωνα με τη μέθοδο Ecolabel (DC 2003/200 / ΕΚ).

 

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ

Η φόρμουλα εγγυάται επιδόσεις που μπορούν να συγκριθούν με κορυφαία ανάλογα προϊόντα της αγοράς. Τα τεστ διεξάγονται από εξωτερικό εργαστήριο.

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το προϊόν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές της ICEA όσον αφορά τα οικολογικά απορρυπαντικά, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.icea.info.
Η σύνθεσή του, η συσκευασία, η βιοαποικοδομησιμότητα και η σήμανση, υποβάλλονται σε ετήσιους ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Δεοντολογίας και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης (ICEA).

Οικολογικά απορρυπαντικά - ICEA Πιστοποιητικό Αρ. 001 EC 012

Έχει καταχωρηθεί από την Vegan Society UK

 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua (νερό), Αλκοόλ Denat., Γλυκερίδιο Καπρυλικού / Καπρυλίου, Αλκυλοθειικό C8-C10 Νατρίου, Υπεροξείδιο Υδρογόνου, Θειικό Άλας Νατρίου Coceth, Ετιδρονικό Δινάτριο, Γαλακτικό Οξύ, Έλαιο Μέντας Arvensis (άγριο δυόσμο), Έλαιο Φύλλων Ευκάλυπτου Globulus, Λιμονένιο.
 
Χημική σύνθεση (Καν. 648/2004)
Λιγότερο από 5%: ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, λευκαντικά με βάση το οξυγόνο, φωσφονικά.
Άλλα συστατικά: Αρώματα (Λάδι Βοτάνου Mentha Arvensis, Λάδι Φυλλώματος Ευκάλυπτου), Λιμονένιο.
 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Για ακριβή και σωστό καθαρισμό, αφαιρέστε τα τρόφιμα από το ψυγείο και αν είναι δυνατόν, αποσυναρμολογήστε τα ράφια και τα διάφορα εξαρτήματα. Ψεκάστε το προϊόν σε ένα καθαρό πανί και χρησιμοποιήστε το στην εσωτερική επιφάνεια του ψυγείου, προσέχοντας τις περιοχές της επίμονης βρωμιάς όπως τα κανάλια αποστράγγισης και τα κενά. Ξεπλύνετε και στεγνώστε χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Φιάλη spray 750 ml

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

Home ] Up ]