ΣΚΕΥΩΝ ΜΩΡΟΥ

 

Baby Anthyllis Οικολογικό Βιολογικό Καθαριστικό Μπουκαλιού & Θηλών Μωρού

 

Υγρό απορρυπαντικό για πλύση στο χέρι μπουκαλιών, πιπίλων, μαχαιροπήρουνων, επιτραπέζιων σκευών και άλλων αντικειμένων που μπορούν να έρθουν σε επαφή με το μωρό σας. Αρωματισμένο με οργανικά αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και λεμονιού.

Είναι πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό Βιολογικό καθαριστικό".

 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ

Απορρυπαντικό για επιτραπέζια σκεύη, διαμορφωμένο με επιφανειοδραστικές ουσίες που παρασκευάζονται με οργανικό ελαιόλαδο.

 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Η φόρμουλα εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA ως οικολογικό βιολογικό καθαριστικό. Ειδικότερα, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων:
• τοξικότητα του νερού (τοξικότητα του νερού, μακροπρόθεσμες συνέπειες για τους υδρόβιους οργανισμούς),
• γρήγορη βιοδιασπασιμότητα (αερόβια βιοδιασπασιμότητα),
• μακροπρόθεσμη βιοδιασπασιμότητα (αναερόβια βιοδιασπασιμότητα),
έχει υπολογιστεί με τη μέθοδο κρίσιμης αραίωσης όγκου (CDVTOX), σύμφωνα με τα κριτήρια του οικολογικού σήματος (Ecolabel DC 2003/344/CE).

Η φόρμουλα ξεπερνά τις παραμέτρους ICEA αφού δεν παρουσιάζει κανένα μόριο που περιέχει αιθυλενοξείδιο (θειικό νάτριο λαουρέθου και μη ιονικά αιθοξυλιωμένα επιφανειοδραστικά).

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμές νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου <0,4 ppm.

Δεν περιέχει αιθοξυλιωμένες επιφανειοδραστικές ουσίες, ένζυμα και ουσίες ζωικής προέλευσης.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ανεκτικότητα στο δέρμα ελέγχεται σε δερματολογικό εργαστήριο. Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο ως μη-ερεθιστικό.

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το προϊόν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές της ICEA όσον αφορά τα οικολογικά βιολογικά απορρυπαντικά, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.icea.info.
Η σύνθεσή του, η συσκευασία, η βιοαποικοδομησιμότητα και η σήμανση, υποβάλλονται σε ετήσιους ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Δεοντολογίας και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης (ICEA).

Οικολογικά Βιολογικά απορρυπαντικά - ICEA Πιστοποιητικό Αρ. 011 DP 039

Έχει καταχωρηθεί από την Vegan Society UK

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
 

ΤΥΠΟΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΔΟΣΗ ΓΙΑ 5 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ.
ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΚΕΥΗ 10 ml (1 κουτάλι)
ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΚΕΥΗ 15 ml (1 ½ κουτάλι)

Κάθε δόση της αντλίας αντιστοιχεί σε περίπου 2 ml προϊόντος.
 

Για κάθε προϊόν (θηλές κλπ.) που έρχεται σε άμεση επαφή με το στόμα του μωρού σας (0 - 12 μηνών), μετά το πλύσιμο και άφθονο ξέβγαλμα είναι σκόπιμο να γίνει η σωστή αποστείρωση.

 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua (νερό), Θειικό Λαυρυλο Αμμώνιο, Λαουρυλο Γλυκοσίδη, Γλυκοσίδη Καπρυλυλ / Καπρυλίου, Ολυβαμιδοπροπυλική Βηταΐνη**, Κοκταμιδοπροπυλική Βηταΐνη, Χλωριούχο Νάτριο, Έλαιο Φλοιού Citrus Aurantium Dulcis (Πορτοκάλι)*, Έλαιο Φλοιού Citrus Medica Limonum (Λεμόνι)*, Έλαιο Citrus Aurantifolia (Λάϊμ)*, Γαλακτικό Οξύ, Βενζοϊκό Νάτριο, Σορβικό Κάλιο, Λιμονένιο.

* Από την Βιολογική Γεωργία
** Από Βιολογικό Ελαιόλαδο

 

Χημική σύνθεση (Καν. 648/2004)
Μεταξύ 5 και 15%: Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες

<5%: Μη ιοντικές επιφανειοδραστικές ουσίες, αμφοτερικές επιφανειοδραστικές ουσίες

Άλλα συστατικά: Άρωμα (Έλαιο φλοιού Citrus Aurantium Dulcis, Έλαιο φλοιού Citrus Medica Limonum, Έλαιο Citrus Aurantifolia), Βενζοϊκό Νάτριο, Σορβικό Κάλιο, Λιμονένιο.

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Φιάλη 500 ml
 


 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

Home ] Up ]